Meer dan Vulling

Meer dan Vulling
Eet smakelijk, bon appetit, ¡buen provecho, het betekent allemaal hetzelfde en toch voor iedereen wat anders. In sommige culturen en landen is het heel normaal om de hele avond te zitten en te tafelen terwijl het in Nederland meestal niet langer dan een halfuurtje duurt. Maar ook in een land wordt er op veel verschillende manieren gegeten. Zo neemt het stel zonder kinderen rustig de tijd om te koken met een wijntje erbij, terwijl het gezin met twee jonge kinderen snel om 18:00 uur moet eten omdat de jongste over een uur in bed moet liggen. Zelf ben ik een genieter, als ik vrij ben vind ik het heerlijk om met mijn vrienden uitgebreid te koken. Ik vind weinig dingen mooiers dan zelf met mooie ingrediĆ«nten te experimenteren. Tegelijkertijd ben ik student, en moet ik met een klein budget mezelf weten te redden. Ik heb dus niet altijd de tijd en het geld om zo uitgebreid te kokerellen. Ik ben enorm benieuwd naar deze landelijke en internationale verschillen en hoop jullie dan ook mee te kunnen nemen in mijn culinaire reis langs alle gerechten. Want tenslotte is eten meer dan vulling.

woensdag 4 juni 2014

De lekkerste hamburger?

Hoe bereid je een goede hamburger? Iedereen heeft daar zijn eigen mening over. De ene ziet bacon als essentieel terwijl de ander niet zonder gesmolten cheddar kan. Elk land heeft weer zijn eigen manier om een hamburger voor te bereiden. Ik bekijk dit van een afstandje en ben eens gaan zoeken naar de beste hamburger. De lijst van "Froot" spraak mij het meest aan. De hamburgers zijn variƫrend en toch allemaal traditioneel. Bekijk het lijstje hier en beslis welke jij het lekkerst vindt.

http://www.froot.nl/posttype/froot/de-lekkerste-hamburgers-van-over-de-gehele-wereld/

brazil

Geen opmerkingen:

Een reactie posten